ZORGELOOS EN SLIM
ONDERNEMEN DOET U MET DE
ZAKELIJK GLASVEZEL INTERNET
OPLOSSING VAN UNET.

Als ondernemer heeft u steeds meer dataverkeer. U wilt online kunnen werken en nu al voorbereid zijn op de toekomst. Zakelijk glasvezel internet van UNET maakt meer mogelijk. Meer kwaliteit, meer stabiliteit en meer snelheid.

Voor elke bedrijfsbehoefte bieden wij een passende zakelijk glasvezel internet oplossing. Zakelijk glasvezel internet van UNET biedt u meer ruimte om te ondernemen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Binnen 1 minuut aangevraagd.

Kies uw internetsnelheid*:


Kies uw extra's (optioneel):


Welke locatie betreft het?


Hoe kunnen wij u benaderen?Uw gegevens worden verwerkt conform het privacy beleid van UNET.

Bedankt voor uw aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"WAT MET NAME PRETTIG IS IN DE SAMENWERKING MET UNET: AFSPRAAK IS AFSPRAAK."

Stef van der Hoorn

Stef van der Hoorn

Projectmanager ICT, Warmteservice

UNET MAAKT MEER MOGELIJK

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

Wij weten alles over glasvezel. U niet? Geen enkel probleem. Bij de service van UNET kan u altijd rekenen op persoonlijk contact. Niet alleen voor het oplossen van eventuele problemen, maar ook om mee te denken over connectiviteits- oplossingen voor uw onderneming.

ER IS WEINIG WAT WE NIET KUNNEN

Elk vraagstuk is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Als geboren ondernemers begrijpen wij u als geen ander. UNET beschikt over ervaren specialisten die met u meedenken en altijd zorgen voor een oplossing, hoe complex uw vraag ook is.

TOEKOMSTVAST LANDELIJK NETWERK

Ons glasvezelnetwerk biedt ruim 20.000 km landelijke dekking en wordt dagelijks uitgebreid. Supersnel en bijzonder schaalbaar. Ons netwerk is redundant uitgevoerd op alle kritische plekken. Dat maakt zakelijk glasvezel van UNET ongekend betrouwbaar.

DIRECT BESTELLEN? CHECK UW POSTCODE EN BESTEL

* Deze velden zijn verplicht

De postcode/huisnummer combinatie die u heeft ingevuld is bij ons niet bekend. Controleert u alstublieft uw gegevens en probeer het opnieuw.

De postcodecheck is momenteel niet beschikbaar, probeert u het over enkele ogenblikken alstublieft nogmaals.

SLIMMER ONDERNEMEN MET DE DIENSTEN VAN UNET

BESPAREN MET ZAKELIJKE TELEFONIE

Tot 25% op uw zakelijk telefonie abonnement besparen? Dat kan met zakelijke telefonie van UNET. Van een enkele lijn tot VoIP bellen in de cloud, UNET heeft de telefonie oplossing voor elk bedrijf. Met aantrekkelijke beltarieven en handige diensten om uw workflow te optimaliseren, zoals managed VoIP.

VEILIG EN ONBEPERKT PINNEN OVER IP

Pinnen over IP bestelt u direct en eenvoudig bij uw zakelijk internet abonnement van UNET. Met Pinnen over IP maakt u onbeperkt gebruik van een snelle, rechtstreekse verbinding. Zo voorkomt u lange wachttijden bij de kassa. UNET Pinnen over IP ondersteunt alle pin- en creditcardbetalingen. Pinnen over IP van UNET is gecertificeerd door de Betaalvereniging Nederland.

KIES VOOR EXTRA IP-ADRESSEN

UNET levert standaard 1 IP-adres bij uw zakelijk glasvezel internet aansluiting. U kan additioneel een IPv4 subnet bestellen. Dan krijgt u in totaal 5 IP-adressen toegewezen. In veel gevallen is het zo dat wanneer u een eigen firewall of router heeft, deze ook een IP-adres nodig hebben waardoor u meer dan een IP-adres nodig heeft.

SERVICE LEVEL AGREEMENT

De persoonlijke service van onze specialisten maakt het verschil. Bij elke dienst van UNET kunt u kiezen voor een service level dat bij uw bedrijf past. Onze specialisten begeleiden persoonlijk elk traject van begin tot eind en staan ook daarna voor u klaar.

Vraag gratis uw offerte aan

Deze maand al 23x aangevraagd door bedrijven uit Rotterdam