ÉÉN GEÏNTEGREERD BEDRIJFSNETWERK

AL UW LOCATIES VEILIG VERBONDEN

GLASVEZEL-, KOPER- EN RADIOVERBINDINGEN

UNET levert verschillende typen verbindingen in Nederland en kan de beste verbindingen selecteren voor uw VPN. Of u nu glasvezel-, koper- en/of radioverbindingen heeft op uw locaties, wij kunnen vestigingen met praktisch elke benodigde bandbreedte en beschikbaarheid opnemen in het VPN. We adviseren graag hoe u het VPN het meest optimaal kunt opzetten in uw bedrijf.

ETHERNET VPN EN IP VPN

Een VPN van UNET verzekert u van een betrouwbaar, besloten netwerk met goede verbindingen. Kies voor een ethernet VPN als u zelf graag uw IP netwerk (laag 3) wilt blijven beheren of uw switched netwerk (laag 2) wilt stretchen over meerdere locaties. U kunt zoveel locaties aansluiten als u wilt en bepaalt zelf de bandbreedte. Wilt u liever dat UNET uw IP-Plan inregelt? Kies dan voor een IP VPN waarbij u ook Quality-of-Service, NAT of DHCP mogelijkheden heeft. Daarnaast is een IP VPN ook zeer geschikt voor het maken van koppelingen met externe partijen en het leveren van additionele diensten.

DAAROM UNET

ERVAREN TRANSITIE- MANAGEMENT

Bij UNET begrijpen we dat elk project uniek is en daarom ook een unieke aanpak vereist. Als klant van UNET kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding. Onze ervaren specialisten nemen het volledige project van begin tot eind voor hun rekening. En u heeft één vast aanspreekpunt.

SOEPELE MIGRATIE

Veranderingen in de IT-infrastructuur zijn altijd ingrijpend voor uw organisatie. UNET heeft veel ervaring met complexe infrastructuurmigraties en zorgt ervoor dat de overgang van de oude naar de nieuwe situatie voor uw onderneming probleemloos verloopt.

VEILIG DATABEHEER

Wij doen er alles aan uw data te beschermen tegen verminderde beschikbaarheid en verlies. UNET bezit certificeringen ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging, en NEN 7510, de ISO-certificering op gebied van gezondheidszorg. Onze netwerkdiensten zijn ook gecertificeerd door Betaalvereniging Nederland.

DIRECT CONTACT

Wij kunnen u alles vertellen over een Virtual Private Network.
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.