Altijd de beste oplossing op maat

UNET
straalverbinding

In buiten-, recreatie en/of andere dunbevolkte gebieden is het vaak zeer kostbaar om breedbandinfrastructuur aan te leggen en is dan ook niet altijd voorhanden. Een permanente of tijdelijke UNET Straalverbinding biedt hier oplossing. Via radiogolven wordt een ethernetverbinding opgezet. Een straalverbinding is een volwaardig alternatief voor een glas-, DSL- of kabelverbinding.

Permanente
verbinding

Een permanente straalverbinding is zeer geschikt als primaire verbinding en een volwaardig alternatief voor een glas-, DSL- of kabelverbinding op bedrijfslocaties waar geen infrastructuur aanwezig is. Daarnaast is de verbinding ook geschikt om in te zetten als redundante verbinding om de bedrijfscontinuïteit bij een storing op te vangen.

Tijdelijk
verbinding

De UNET Straalverbinding is ook in te zetten als tijdelijke verbinding. Te denken valt aan tijdelijke events die een hoogwaardige breedbandverbinding nodig hebben. Of als tijdelijk alternatief bij een langdurige oplevering van een andere breedbandverbinding. UNET denkt graag met u mee.

Daarom UNET

UNET ontzorgt

Met UNET Straalverbinding hoeft u niet om te kijken naar de installatie, het beheer en onderhoud. Iedere situatie op een bedrijfslocatie is anders. Op basis van diverse bewezen cases adviseren onze specialisten u graag over de beste oplossing voor uw locatie.

persoonlijk

Bij UNET bent u geen klantnummer en maken we moeilijke dingen graag makkelijk. Heldere en eenvoudige taal komt u niet alleen tegen bij onze producten maar ook bij onze persoonlijke servicedesk en specialisten.

Advies op maat?

Neem telefonisch contact met op via 036-845 45 00 of vraag een product-leaflet op via onderstaande button.

Of bel 036-845 45 00