Senior HR Adviseur (24-32 uur)

Heb jij affiniteit en ervaring met onder andere talentontwikkeling en performance management? Vind jij het een uitdaging om in een veranderende organisatie met HR processen aan de slag te gaan? Dan zoeken wij jou!
Als Senior HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van ons personeelsbeleid. Je hebt direct contact met medewerkers en leidinggevenden en begeleidt ze door de verschillende HR processen. Denk hierbij aan het wervingsbeleid, ontwikkeling van medewerkers en performance management en de toepassing van relevante wet- en regelgeving. Jij signaleert organisatie-ontwikkelingen en waar nodig begeleid je medewerkers en managers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.
Daarnaast kijk je met een kritisch oog naar het huidige HR-beleid en brengt knelpunten tijdig in kaart. Jij stelt zelfstandig verbeterplannen op en voert de optimalisatiemogelijkheden in de werkprocessen door. Hierdoor zorg jij ervoor dat het HR beleid van UNET toekomstbestendig is en blijft.
Je rapporteert direct aan Directeur van UNET en maakt deel uit van het Management Team.
Omdat UNET een onderdeel is van de Eurofiber Group, is er een functionele lijn naar de Director People & Organisation en werk je nauw samen met het HR team van Eurofiber in Maarssen.

Verantwoordelijkheden & competenties

 • Vertegenwoordigen van HR in verschillende projecten binnen de organisatie;
 • Begeleiden van de jaarcyclus van beoordelen, targets en voortgangsgesprekken;
 • Uitvoeren van het in- en uitdiensttredingsproces;
 • Onderhouden van contact met externe leveranciers op gebied van recruitment, training en opleiding en ARBO/verzuim gerelateerde zaken;
 • Verantwoordelijk voor het selectieproces van de juiste nieuwe medewerkers en verantwoordelijk voor het onboardingsproces;
 • Proactief faciliteren, adviseren en coachen van de leidinggevenden bij de uitvoering van hun HR/peoplemanagement taken;
 • Samenwerken: relaties opbouwen en samenwerken met anderen om gedeelde doelstellingen te behalen;
 • Klantgerichtheid: sterke interne klantrelaties opbouwen en gerichte oplossingen leveren;
 • Vertrouwen: het vertrouwen van anderen winnen door eerlijkheid, integriteit en authenticiteit.

Kennis en ervaring

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt recente werkervaring in een soortgelijke functie. Denk aan HR Manager of senior HR Business Partner;
 • Kennis van arbeidsrecht;
 • Kennis en ervaring met personeelsinformatiesystemen, bij voorkeur HR2Day;

Verder ben je communicatief vaardig, kun je bruggen bouwen en wek je vertrouwen door je kennis en ervaring bij de business. De collega die wij zoeken denkt niet in hokjes, is flexibel en krijgt energie van het werken in een veranderende organisatie. Je hebt een duidelijke visie op het HR vak en geeft hierover gevraagd en ongevraagd advies richting ons MT en directie. Dit gaat jou gemakkelijk af doordat jij empathisch bent en gemakkelijk de brug slaat tussen de moeder en dochter organisatie.

Wij bieden

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken. Daarbinnen kunnen ze hun zelf-startend vermogen optimaal inzetten. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug. Daarom bieden naast het salaris ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

De vacature is een parttime functie. Hierbij is het noodzakelijk dat je minimaal 24 uur beschikbaar bent.

Over UNET

UNET is een onafhankelijke Managed Service Provider gericht op de zakelijke markt. Al sinds 2003 is UNET dé partij voor zakelijke communicatie- en internetoplossingen over glasvezel en andere breedbandverbindingen. Als geen ander weet UNET hoe belangrijk een betrouwbare communicatie toepassing is en zet zich dan ook altijd in voor de beste connectiviteitsoplossingen. Het doel van UNET is om organisaties nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ICT-gebied.

UNET is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes want we groeien! Bij UNET vinden we niets leuker dan moeilijke dingen makkelijk maken en de connectiviteitsoplossingen bedenken die onze klanten de ruimte geven om te groeien. Daarvoor doen we graag een stap extra. Ook jij zelf krijgt bij UNET alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning.

Als onderdeel van de Eurofiber Group combineren we de pragmatiek en flexibiliteit van een MKB-bedrijf met de professionaliteit van een large enterprise.

Direct solliciteren?

Ben jij enthousiast? Dan zijn wij dat ook! Wij zien jouw CV en motivatie graag tegemoet via sollicitatie@unet.nl. Zowel een social media screening als een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Danielle Stegeman via sollicitatie@unet.nl of via 06-41663047.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.