SENIOR ACCOUNTMANAGER

Ben jij ondernemend, energiek, commercieel en niet bang voor een portie telecomtechniek en digitalisering? Als accountmanager werk je mee aan de verdere groei van UNET. Wij hebben ambitieuze plannen en zoeken jou om een belangrijke bijdrage te leveren aan de sterke groei die UNET doormaakt.

Binnen UNET hechten we veel waarde aan het samenwerken en meedenken met onze klanten want dit is de basis voor ons succes. Het betreft een uitdagende functie voor een gedreven en ervaren commercieel professional met gedegen kennis van Datanetwerken, Security-oplossingen en IP-diensten.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

In deze uitdagende accountmanagement functie ben je verantwoordelijk voor groei bij bestaande klanten en/of het binnenhalen van nieuwe klanten. Je zorgt voor een goede vertaling van onze dienstverlening in de bedrijfsvoering van onze klanten. Je werkt binnen het team Direct Sales. Je verkoopt eerst jezelf, dan UNET en dan de oplossing. Door jouw klantgerichtheid weet je een hechte vertrouwensband met de klant te bereiken. Je denkt in oplossingen, denkt out of the box en durft zelfstandig beslissingen te nemen vanuit een diep besef dat onze dienstverlening cruciaal is voor de klanten. Goed onderhandelen en leads omzetten in concrete offertes en orders is jou op het lijf geschreven. Je toetst jouw activiteiten aan de hand van een ambitieus accountplan en stuurt jezelf naar succes met gedegen funnelmanagement.

WIJ BIEDEN

Een uitdagende ‘hands-on’ functie binnen een jonge ambitieuze en dynamische onderneming die snel groeit. Je onderhoudt contacten met interessante klanten en werkt aan uitdagende commerciële projecten. Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om je talenten te ontplooien. Tevens ben je onderdeel van een succesvol accountteam waarin samenwerking voorop staat. Naast een prima salaris en bonusregeling bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, Macbook, telefoon, opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling.

WIJ VRAGEN

  • Je bent klantgericht, proactief;
  • Je hebt een sterke overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en humor;
  • Je bent in het bezit van een afgeronde, relevante opleiding (HBO/ WO werk- en denkniveau) en hebt affiniteit met (telecommunicatie) techniek;
  • Je bent in staat om conceptueel, creatief en vooral commercieel te denken;
  • Je bent een sparringpartner op directieniveau en bent in bezit van consultative selling skills;
  • Je maakt de vertaalslag van het technische UNET-portfolio naar de behoefte van de klant;
  • Je bent gewend om met deadlines te werken en met diverse projecten/activiteiten tegelijkertijd bezig te zijn;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent zeer resultaatgericht (wil om te scoren) en een zelfstarter;
  • Je hebt ervaring in het verkopen van datanetwerken, securityoplossingen en IP-diensten (VOIP, Wifi, ..).

OVER UNET

UNET is een onafhankelijke Managed Service Provider gericht op de zakelijke markt. Al sinds 2003 is UNET dé partij voor zakelijke communicatie- en internetoplossingen over glasvezel en andere breedbandverbindingen. Als geen ander weet UNET hoe belangrijk een betrouwbare communicatie toepassing is en zet zich dan ook altijd in voor de beste connectiviteitsoplossingen. Het doel van UNET is om organisaties nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ICT-gebied.

UNET is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes want we groeien! Bij UNET vinden we niets leuker dan moeilijke dingen makkelijk maken en de connectiviteitsoplossingen bedenken die onze klanten de ruimte geven om te groeien. Daarvoor doen we graag een stap extra. Ook jij zelf krijgt bij UNET alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning.

Als onderdeel van de Eurofiber Group combineren we de pragmatiek en flexibiliteit van een MKB-bedrijf met de professionaliteit van een large enterprise.

DIRECT SOLLICITEREN?

Ben jij enthousiast? Dan zijn wij dat ook! Wij zien jouw CV en motivatie graag tegemoet via werkenbij@unet.nl.

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Ronald Tol, Salesmanager Direct, via 06-51329485

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.