VERZEKERD VAN CONNECTIVITEIT

RISICO'S UITSLUITEN

Met redundantie worden bepaalde gedeelten van de verbinding dubbel uitgevoerd. Mocht een verstoring op het primaire pad plaatsvinden, dan blijft de communicatie over het back-up pad in stand. UNET bekijkt samen met u welk risiconiveau voor uw bedrijf acceptabel is.

OP ELK NIVEAU

Redundantie is op verschillende niveaus in te regelen. UNET kan redundantie uitvoeren op laag 3 (IP-niveau), op laag 2 (switched niveau) en op laag 1 (fysieke drager) van de verbinding. Voor een volledig redundante oplossing dient het pad over al deze lagen redundant te zijn. Dit is lang niet in alle situaties nodig voor uw bedrijfsvoering. Onze specialisten adviseren u graag!

DAAROM UNET

ERVAREN TRANSITIE- MANAGEMENT

Bij UNET begrijpen we dat elk project uniek is en daarom ook een unieke aanpak vereist. Als klant van UNET kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding. Onze ervaren specialisten nemen het volledige project van begin tot eind voor hun rekening. En u heeft één vast aanspreekpunt.

SOEPELE MIGRATIE

Veranderingen in de IT-infrastructuur zijn altijd ingrijpend voor uw organisatie. UNET heeft veel ervaring met complexe infrastructuur-migraties en zorgt ervoor dat de overgang van de oude naar de nieuwe situatie voor uw onderneming probleemloos verloopt.

VEILIG DATABEHEER

Wij doen er alles aan uw data te beschermen tegen verminderde beschikbaarheid en verlies. UNET bezit certificeringen ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging, en NEN 7510, de ISO-certificering op gebied van gezondheidszorg. Onze netwerkdiensten zijn ook gecertificeerd door Betaalvereniging Nederland.

DIRECT CONTACT

Wij kunnen u alles vertellen over redundante oplossingen.
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.