BELCENTRALE OVER UNET:

"Op zoek naar een onafhankelijke netwerkleverancier, hebben wij in UNET een betrouwbare partner gevonden."

UITSTEKENDE SERVICE

"Als één van de eerste aanbieders van VoIP telefonie in Nederland zagen wij een groeiende vraag naar internetverbindingen. Op zoek naar een onafhankelijke netwerkleverancier, hebben wij in UNET een betrouwbare partner gevonden. Door integratie van onze ICT systemen met UNET kunnen we volledig geautomatiseerd DSL beschikbaarheid checken, aanvragen, bestellen en uitleveren. Samen met de scherpe tarieven en uitstekende service van UNET zijn wij erg tevreden over onze samenwerking."

Martin Holleman - Proces Manager Belcentrale

SPECIALISTISCHE KENNIS EN PERSOONLIJKE
ONDERSTEUNING

NETWERKEN

Met het landelijk dekkende glasvezelnetwerk van UNET kunt u uw ICT diensten optimaal afstemmen en integreren. Uw klanten zijn verzekerd van razendsnelle verbindingen dankzij de rechtstreekse lijnen met ruim 65 datacenters in Nederland. Naast glasvezel kunt u terecht voor xDSL verbindingen, straalzenderoplossingenIP-VPN’s en datacenterkoppelingen.

PARTNERPORTAAL

UNET ondersteunt u online met ons partnerportaal. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft. En met een paar klikken bestelt en beheert u eenvoudig uw diensten. Uiteraard kunt u als partner van UNET altijd rekenen op onze specialistische kennis en persoonlijke verkoopondersteuning.

SAMENWERKEN

U biedt eindoplossingen en SaaS, IaaS of PaaS-diensten. U heeft een duidelijk doel, toegevoegde waarde en een divers klantenbestand. Met onze expertise en open netwerk helpen we u om uw klanten te ontzorgen.

DAAROM UNET

Persoonlijk, no nonsense, ondernemend en vernieuwend

INNOVATIEF

Al 15 jaar voorop in de markt

MAATWERK

Met laag 2 én laag 3-diensten

PERSOONLIJK

Heldere taal van onze specialisten

ISO 27001

Conform de hoogste informatiebeveiliging

Partner worden?

Heeft u belangstelling om samen te werken met UNET?
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.