Meer ruimte om te groeien

Bij UNET vinden we niets leukers dan moeilijke dingen makkelijk maken. En de connectiviteitsoplossingen bedenken die onze klanten de ruimte geven om te groeien. Daarvoor doen we graag een stap extra. Ook jij zelf krijgt bij UNET alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning.


GROTE AMBITIES

UNET is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes want we groeien. Wil jij onderdeel uitmaken van UNET en jezelf blijven ontwikkelen? Kijk direct bij onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.    

 

Openstaande vacatures

Medior developer

Jij bent een ervaren software ontwikkelaar, resultaat- en klantgericht en je werkt graag in teamverband maar weet ook zelfstandig van aanpakken. Je hebt dan ook...

Bekijk de volledige vacature

Software architect

Als Software Architect verwachten wij van jou dat je meedenkt over het verder professionaliseren van het innovatietraject en de te maken...

Bekijk de volledige vacature

Service Specialist

Als Service Specialist ben je onderdeel van het Operations Team en draag je bij aan het ontwikkelen, ondersteunen en beheren van de diensten van UNET.

Bekijk de volledige vacature

SERVICEDESK MEDEWERKER (M/V)

Als Service Desk Medewerker ben je de brug tussen klant en organisatie en lever je verschillende hoogwaardige diensten aan klanten. 

Bekijk de volledige vacature

Netwerk Engineer

Als netwerk engineer ligt je passie bij IP netwerken en je bent daar al enige tijd mee bezig. Je voelt dat er nog zoveel meer mee kan en je wilt dat heel graag ontdekken en onderzoeken

Bekijk de volledige vacature

Manager Customer Operations

Je geeft leiding aan de afdelingen service & delivery en de field engineers. Je ontwikkelt een heldere visie op service binnen UNET, zorgt voor commitment van jouw team en levert de juiste performance en kwaliteit voor de klanten van UNET. 

Bekijk de volledige vacature

Senior HR Adviseur (24-32 uur)

Heb jij affiniteit en ervaring met onder andere talentontwikkeling en performance management?

Lees meer

Senior Accountmanager

Ben jij ondernemend, energiek, commercieel en niet bang voor een portie telecomtechniek en digitalisering? 

Lees meer