Meer ruimte om te groeien

Bij UNET vinden we niets leukers dan moeilijke dingen makkelijk maken. En de connectiviteitsoplossingen bedenken die onze klanten de ruimte geven om te groeien. Daarvoor doen we graag een stap extra. Ook jij zelf krijgt bij UNET alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning.


GROTE AMBITIES

UNET is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes want we groeien. Wil jij onderdeel uitmaken van UNET en jezelf blijven ontwikkelen? Kijk gelijk even bij onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.    

 

Openstaande vacatures

Ervaren developer

Jij bent een ervaren software ontwikkelaar, resultaat- en klantgericht en je werkt graag in teamverband maar weet ook zelfstandig van aanpakken. Je hebt dan ook uitstekende communicatieve vaardigheden en een flinke portie analytisch vermogen. Het ontwerpen en bouwen van informatiesystemen is waar jouw passie ligt. Of dit nu systemen zijn voor beheer, provisioning, geautomatiseerde processen of koppelingen met externe systemen, jij wilt gewoon ontwerpen en bouwen! Aangenaam, wij zijn UNET.

Lees meer

Servicedesk Medewerker (M/V)

Als Servicedesk Medewerker ben je de brug tussen klant en organisatie en lever je verschillende hoogwaardige diensten aan klanten. Jij vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met uiteenlopende activiteiten in je takenpakket.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als zij een technische vraag hebben. Zowel schriftelijk als telefonisch handel je de diverse klantverzoeken zelf af.
 

Lees meer

Open sollicitatie

We zijn altijd geïnteresseerd in mensen met talent en ambitie.
Stuur een email naar werkenbij@unet.nl of bel ons op 036 845 45 00.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures niet op prijs wordt gesteld.