Meer ruimte om te groeien

Bij UNET vinden we niets leukers dan moeilijke dingen makkelijk maken. En de connectiviteitsoplossingen bedenken die onze klanten de ruimte geven om te groeien. Daarvoor doen we graag een stap extra. Ook jij zelf krijgt bij UNET alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning.


GROTE AMBITIES

UNET is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes want we groeien. Wil jij onderdeel uitmaken van UNET en jezelf blijven ontwikkelen? Kijk gelijk even bij onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.    

 

Openstaande vacatures

Ervaren developer

Jij bent een ervaren software ontwikkelaar, resultaat- en klantgericht en je werkt graag in teamverband maar weet ook zelfstandig van aanpakken. Je hebt dan ook uitstekende communicatieve vaardigheden en een flinke portie analytisch vermogen. Het ontwerpen en bouwen van informatiesystemen is waar jouw passie ligt. Of dit nu systemen zijn voor beheer, provisioning, geautomatiseerde processen of koppelingen met externe systemen, jij wilt gewoon ontwerpen en bouwen! Aangenaam, wij zijn UNET.

Lees meer

Product Developer

Als product developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van innovatieve producten gericht op het binnenhalen en behouden van klanten. Je bent een expert in het vertalen van proposities naar concrete producten en diensten voor de relevante kanalen tegen de juiste prijs op basis van interne & externe analyses en customer insights. Je wilt tenslotte graag je eigen stempel drukken hoe we product (& propositie) marketing vormgeven.

Lees meer

Accountmanager Wholesale

De Accountmanager Wholesale is omzet-, marge- en behoudverantwoordelijk voor de verkoop van connectiviteitsoplossingen binnen de targetmarkt. Daarbij is het belangrijk de oplossingen van UNET over de business-as te positioneren en deze te vertalen naar bouwblokken die de Wholesale partij kan gebruiken in zijn totaaloplossing.

Lees meer

Open sollicitatie

We zijn altijd geïnteresseerd in mensen met talent en ambitie.
Stuur een email naar werkenbij@unet.nl of bel ons op 036 845 45 00.