Meer ruimte om te groeien

Bij UNET vinden we niets leukers dan moeilijke dingen makkelijk maken. En de connectiviteitsoplossingen bedenken die onze klanten de ruimte geven om te groeien. Daarvoor doen we graag een stap extra. Ook jij zelf krijgt bij UNET alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning.


GROTE AMBITIES

UNET is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes want we groeien. Wil jij onderdeel uitmaken van UNET en jezelf blijven ontwikkelen? Kijk direct bij onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.    

 

Openstaande vacatures

Medior developer

Jij bent een ervaren software ontwikkelaar, resultaat- en klantgericht en je werkt graag in teamverband maar weet ook zelfstandig van aanpakken. Je hebt dan ook...

Lees meer

Netwerk Engineer

Heb jij een passie voor IP netwerken en beschik je al over enige jaren werkervaring op dat gebied? Werk je graag bij een organisatie waarin je echt mee kan denken en waar op een innovatieve manier heel divers werk wordt gedaan? Dan heeft UNET dé baan voor jou!

Lees meer

PRODUCT MANAGER

Werk je graag aan de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande diensten? En ben je ondernemend, energiek en commercieel? Dan zoekt UNET jou!

Lees meer

Business Controller

Ben jij op zoek naar een baan als Business Controller met een breed takenpakket? Ben jij altijd scherp op procesverbeteringen?

Lees meer