KWALITEIT EN KEUZEVRIJHEID

MEER FLEXIBILITEIT

Met het open netwerk van UNET kunt u geheel naar eigen inzicht uw ICT-omgeving optimaal inrichten. U bent vrij om naast de connectiviteitsoplossingen van UNET elke andere dienst over uw UNET verbinding te laten lopen. Daarbij kunt u altijd gebruik maken van de expertise van UNET. We denken graag met u mee over de optimale oplossing voor uw bedrijf.

100% KWALITEIT

Bij de keuze voor uw ICT-infrastructuur gaat u niet over één nacht ijs. Uw organisatie moet er tenslotte 100% op kunnen vertrouwen. Het glasvezelnetwerk van UNET ligt volledig ondergronds waardoor het minder storingsgevoelig en bovendien optimaal beveiligd is. Daarnaast zijn alle kritische componenten in ons netwerk dubbel uitgevoerd. Zo bieden we de hoogste veiligheid en beschikbaarheid.

DAAROM UNET

ERVAREN TRANSITIEMANAGEMENT

Bij UNET begrijpen we dat elk project uniek is en daarom ook een unieke aanpak vereist. Als klant van UNET kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding. Onze ervaren specialisten nemen het volledige project van begin tot eind voor hun rekening. En u heeft één vast aanspreekpunt.

SOEPELE MIGRATIE

Veranderingen in de IT-infrastructuur zijn altijd ingrijpend voor uw organisatie. UNET heeft veel ervaring met complexe infrastructuur-migraties en zorgt ervoor dat de overgang van de oude naar de nieuwe situatie voor uw onderneming probleemloos verloopt.

VEILIG DATABEHEER

Wij doen er alles aan uw data te beschermen tegen verminderde beschikbaarheid en verlies. UNET bezit certificeringen ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging, en NEN 7510, de ISO-certificering op gebied van gezondheidszorg. Onze netwerkdiensten zijn ook gecertificeerd door Betaalvereniging Nederland.

DIRECT CONTACT

Wij kunnen u alles vertellen over ons open netwerk.
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.

Of bel 036 - 845 45 00