"ÉÉN TOELEVERANCIER ZORGT VOOR KOSTENVERLAGING"

"De multi-vendor mogelijkheden die UNET Natuurmonumenten biedt, geven ons de mogelijkheid alle WAN-diensten bij één toeleverancier te beleggen en daarmee onze operationele kosten te verlagen."

Peter Heezemans
Hoofd IT & IM - Natuurmonumenten

OF U NU 1 OF 100 VESTIGINGEN HEEFT, 5 OF 500
MEDEWERKERS.....

ZAKELIJK GLASVEZEL

Hoogwaardige, toekomstvaste verbindingen met symmetrische, gegarandeerde bandbreedtes en 99,9% beschikbaarheid. Het zakelijk glasvezelnetwerk van UNET maakt meer mogelijk. Check de voordelen en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfsnetwerk.

STRAALVERBINDING

Hoogwaardige connectiviteit is onmisbaar voor vrijwel iedere organisatie. In buiten-, recreatie en/of andere dunbevolkte gebieden is er vaak geen breedbandinfrastructuur aanwezig. UNET Straalverbindingen biedt uitkomst: permanente of tijdelijke verbindingen voor uw event via radiogolven.

VEILIGHEID VOOROP MET VPN

Heeft u steeds meer werknemers die vanaf een andere werklocatie toegang willen tot bestanden en applicaties? Of koppelingen maken met uw leveranciers en andere externe partijen om nog efficiënter samen te werken? Een UNET Virtual Private Network (VPN) biedt uitkomst.

MAATWERK

Bij UNET begrijpen we dat elk project uniek is en daarom ook een unieke aanpak vereist. Veranderingen in de IT-infrastructuur zijn altijd ingrijpend. Als klant van UNET kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, van A tot Z. Daarom UNET Maatwerk.

FALLBACK

Als ondernemer sluit u risico’s uit en wilt u altijd verzekerd zijn van de juiste connectiviteit. De Fallback-dienst van UNET is een betaalbare oplossing die ervoor zorgt dat u zorgeloos kan ondernemen, wat er ook gebeurt.

SNEL ONLINE

Als voorloper op uw glasvezelverbinding beschikt u met UNET Snel Online op de snelst mogelijke manier over stabiel internet. Door middel van slimme technologie stelt de verbinding zich in op de hoogst haalbare, stabiele snelheid.

ÉÉN GEÏNTEGREERD BEDRIJFSNETWERK

DAAROM UNET

Totaaloplossingen voor ondernemend Nederland

PERSOONLIJK

Uw onderneming staat centraal

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Voor uw gehele IT-infrastructuur

28.000 KM

Landelijk dekkend glasvezelnetwerk

24×7 SLA

Persoonlijke service die het verschil maakt

WE KOMEN GRAAG BIJ U LANGS

Wilt u weten wat UNET voor uw organisatie kan betekenen?
Wij gaan graag met u in gesprek.
Bel ons of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Of bel 036 845 36 00