BEN JIJ ONZE NIEUWE NETWERK ENGINEER?

DE FUNCTIE

Als Netwerk Engineer bij UNET ben je niet alleen nauwkeurig en analytisch, maar ben je ook assertief en stressbestendig. Je kan tegen wat druk en kunt goed functioneren in een dynamisch bedrijf. Je maakt je snel nieuwe procedures en werkwijzen eigen. Je zet door, ook bij wat tegenslag, en staat altijd open om nieuwe dingen te leren. Je kan goed functioneren binnen een team, maar ook zelfstandig werken gaat je prima af. Je bent tevens bereid om op onregelmatige tijden te werken.

WIJ VRAGEN:

Je beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kennis van Cisco, Juniper en/of Huawei;
  • Ervaring met IPv4, IPv6, Ethernet switching, routing protocollen en Firewall technologiën;
  • Kennis van IP-VPN, MPLS en BGP.

Deze competenties zijn op jou van toepassing:

  • Samenwerken, relaties opbouwen en samenwerken met anderen om gedeelde doelstellingen te behalen;
  • Klantgerichtheid, sterke klantrelaties opbouwen en klantgerichte oplossingen leveren;
  • Resultaatgericht, resultaten leveren, consequent resultaten behalen, zelfs onder zware omstandigheden;
  • Vertrouwen, het vertrouwen van anderen winnen door eerlijkheid, integriteit en authenticiteit.

WIJ BIEDEN:

We bieden jou een leuke functie bij een mooi bedrijf dat relatief klein is waardoor de lijnen kort zijn. We denken echter groots en hebben mooie ambities. Jij kunt helpen met deze te realiseren. Uiteraard bieden wij een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar je kan vooral werken in een team met veel kennis en ervaring, met de juiste technische voorzieningen en volop groei- en leermogelijkheden. Wij bieden een professionele, maar ook informele werkomgeving waarin je kan werken aan technisch innovatieve projecten. Kom jij ons team versterken?

OVER UNET

UNET is een onafhankelijke Managed Service Provider gericht op de zakelijke markt. Al sinds 2003 is UNET dé partij voor zakelijke communicatie- en internetoplossingen over glasvezel en andere breedbandverbindingen. Als geen ander weet UNET hoe belangrijk een betrouwbare communicatie toepassing is en zet zich dan ook altijd in voor de beste connectiviteitsoplossingen. Het doel van UNET is om organisaties nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ICT-gebied.

UNET is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes want we groeien! Bij UNET vinden we niets leuker dan moeilijke dingen makkelijk maken en de connectiviteitsoplossingen bedenken die onze klanten de ruimte geven om te groeien. Daarvoor doen we graag een stap extra. Ook jij zelf krijgt bij UNET alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning.

Als onderdeel van de Eurofiber Group combineren we de pragmatiek en flexibiliteit van een MKB-bedrijf met de professionaliteit van een large enterprise.

DIRECT SOLLICITEREN?

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Dennis Vriesde via 06-28902562 of via dvriesde@unet.nl

Ben jij enthousiast? Dan zijn wij dat ook! Solliciteren kan door het invullen van het formulier op https://werkenbij.eurofiber.nl/netwerk-engineer-unet. Wij zien jouw CV en motivatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures niet op prijs wordt gesteld.