Hier staan wij voor

Als ondernemer weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat u een verbinding heeft waar u altijd op kan vertrouwen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken en u zich bezig kan houden met uw bedrijf. Hoe complex uw vraag ook is, onze ervaren en ondernemende specialisten denken met u mee om u de oplossing te bieden die aansluit bij de behoefte van uw bedrijf. Dit kunnen wij omdat we denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Daarvoor doen we elke dag een stap meer. En met persoonlijke service die altijd een stap verder gaat.

Nieuws & Persberichten

UNET NEEMT VISSER COMMUNICATIE OVER

Volgende stap in het verstevigen van marktpositie in Noord en Midden Nederland

Almere, 7 april 2017 - Visser Communicatie is overgenomen door UNET, dochterbedrijf van Eurofiber Group. Op 31 maart jl. werd de overeenkomst tussen de organisaties gesloten. Met de overname van Visser Communicatie verstevigt UNET zijn positie in Noord en Midden Nederland, met name in de top van het MKB en de grootzakelijke markt op het gebied van IPVPN.

Visser Communicatie zal opgaan in de organisatie van UNET. Visser Communicatie is een innovatief bedrijf dat al tien jaar succesvol aan de weg timmert op het gebied van telecommunicatie, netwerkinfrastructuren, cloud- en datacenterdiensten. Vanuit Amsterdam en Groningen biedt zij totaaloplossingen gericht op spraak-, data- en beeldcommunicatie over glasvezel. Het bedrijf heeft onder meer NOC*NSF, FC Groningen en Pathé als klant.

UNET biedt innovatieve breedbandoplossingen en communicatiediensten voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Doel daarbij is organisaties te laten profiteren van netwerkdiensten op een manier die het beste bij de bedrijfsdoelen past. Het bedrijf houdt kantoor in Almere en levert zowel standaard telecom packages als meer complexere multi site netwerken met glasvezel als basisdienst. Klanten zijn onder meer Warmteservice, Wellant College en Mojo Concerts.

Vincent Visser, oprichter en directeur van Visser Communicatie: ‘We hebben de afgelopen jaren bewezen hard te kunnen groeien. Om ook in de toekomst in hetzelfde tempo te kunnen doorgroeien, is persoonlijk, professioneel en vlot acteren blijvend van groot belang. Het is daarom nu een goed moment om krachten te bundelen met UNET. We hebben dezelfde innovatiedrang, en onze diensten passen goed bij elkaar. Samen bieden we klanten innovatieve oplossingen op het vlak van connectivity, managed services en security.’

Theo de Vries, algemeen directeur van UNET: ‘Door samen op te trekken kunnen we harder groeien in de zakelijke telecommarkt. Daarnaast is deze stap ingegeven door de klik die we voor elkaar voelden. We willen ons onderscheiden van telecomreuzen door onze persoonlijke benadering, ondernemerschap en de wil om vooruitstrevende dienstverlening te bieden en dat steeds zo betrouwbaar, maar ook zo eenvoudig mogelijk te doen. Visser Communicatie is voor ons een belangrijke. aanvulling op draadloos gebied: managed Wifi en 4G als opvang bij uitval. ’

Alex Goldblum, CEO Eurofiber Group, ziet de overname van Visser Communicatie als een logische stap voor UNET om zich verder te versterken. ‘Eurofiber Group zal zich blijven focussen op verdere groei als aanbieder van innovatieve digitale infrastructuren.

Meer toegang tot zakelijk glasvezel

Daar gaan wij voor

UNET baseert zich op het kerninzicht dat de wereld zich op steeds meer niveaus verbindt met telkens weer nieuwe toepassingen die vragen om meer bandbreedte. Hiervoor is een betrouwbare, kwalitatieve en schaalbare verbinding essentieel. UNET is dan ook van mening dat u als ondernemer optimaal toegang moet hebben tot glasvezel zodat uw bedrijf kan meegroeien en klaar is voor de toekomst. Nu en straks. Wij zien het dan ook als onze taak om zakelijk glasvezel toegankelijk te maken voor u als ondernemer.

UNET mijlpalen

 • 2003 Aanleg glasvezelnetwerk Flevoland
 • 2003 1ste Provider internet, bellen en televisie over glasvezel
 • 2005 Aanleg Almere glasvezel Cityring
 • 2006 Start internetdienstverlening zakelijke markt
 • 2006 Introductie Managed VoIP
 • 2006 Lancering portal IT partners
 • 2008 Netwerkcertificering  pinnen
 • 2008 Aanleg Lelystad glasvezel Cityring
 • 2009 Opening datacenter Almere
 • 2011 Oplevering Flevoland glasvezelring
 • 2013 Overname UNET door Eurofiber
 • 2014 Aanleg glasvezel Afsluitdijk
 • 2014 Introductie UNET UNIQ
 • 2015 Overname FR-IX door UNET
 • 2016 Lancering online sales kanaal

Direct contact

Wij vertellen u graag meer over onszelf.
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.