MEER MOGELIJK MET UNET DIENSTEN

Haal meer uit uw UNET verbinding met ons uitgebreide pakket aan diensten en services. Een complete telefonie omgeving, Pinnen over IP, een alarmverbinding of een afgeschermd privaat netwerk. Wij leggen u graag helder uit van welke internet- en communicatieoplossingen uw organisatie nog beter wordt.

Slimmer ondernemen

Zakelijke telefonie

Van een enkele lijn tot VoIP bellen in de cloud, UNET heeft de telefonie oplossing voor elk bedrijf. Met aantrekkelijke beltarieven en handige diensten om uw workflow te optimaliseren, zoals managed VoIP.

Ontdek meer voordelen

Pinnen over IP

Veilig en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand. Voorkom wachttijden bij de kassa en kies voor een snelle Pinnen over IP verbinding van UNET. Met certificering van Betaalvereniging Nederland voor snelle en storingsvrije transacties.

Ontdek meer voordelen

Co-locatie

100% Uptime en schaalbaarheid zonder dure investeringen? UNET biedt uw bedrijf state-of-the-art Co-locatie. Optimaal betrouwbaar door volledig redundante uitvoering. U kunt kiezen uit verschillende rackruimtes. Met Co-locatie van UNET hoeft u niet te investeren in eigen ruimte en bent u verzekerd van volledige schaalbaarheid en een veilige verbinding met server op afstand. Ook is een razendsnelle verbinding mogelijk met het UNET Datacenternetwerk.

Lees meer over het UNET datacenternetwerk

VPN

Een Virtual Private Network van UNET maakt een veilige verbinding mogelijk tussen de filialen van uw bedrijf of collega’s die op verschillende locaties werken. We kunnen praktisch elke benodigde bandbreedte en beschikbaarheid leveren.

Ontdek meer voordelen

Anti-DDoS

Digitalisering brengt naast o.m. snelheid en flexibiliteit ook risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld een hogere kwetsbaarheid van uw digitale systemen voor hackers. Denk hierbij aan DDoS-aanvallen. Voor u betekent een dergelijke aanval dat uw server overbelast raakt en uw netwerk daardoor traag of geheel onbeschikbaar wordt. UNET heeft een anti-DDoS dienst waarmee u beschermd bent tegen de gevolgen van deze aanvallen. De Anti-DDoS apparatuur van UNET filtert het IP-verkeer wat onder aanval ligt. Zo wordt enkel “schoon” IP-verkeer doorgestuurd.

Alarm over IP

Alarm over IP van UNET is de meest efficiënte en voordelige beveiligingsoplossing voor uw bedrijf die voldoet aan alle normen uit de verzekeringswereld. Met beveiligingsconcept voor het geborgd en veilig doormelden van alarmberichten naar bijna alle particuliere alarmcentrales. Ondersteunt zowel beveiligingsniveau AL0 als AL1 en het hogere AL2 risico.

Service Level Agreement

UNET doet altijd een stapje meer voor haar klanten. Onze specialisten begeleiden persoonlijk elk traject van begin tot eind en staan ook daarna voor u klaar.

Kies een van de drie servicelevels die aansluit bij uw bedrijf

Fallback

Als ondernemer sluit u risico’s uit en wilt u altijd verzekerd zijn van de juiste connectiviteit. De Fallback-dienst van UNET is een betaalbare oplossing die ervoor zorgt dat u zorgeloos kan ondernemen, wat er ook gebeurt.  

Meer zekerheid met Fallback van UNET

Direct contact

Wij kunnen u alles vertellen over het uitgebreide dienstenpakket van UNET.
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.