UNET: totaaloplossingen voor groeiende ondernemers

Digitalisering stelt uw onderneming in staat sneller te groeien en te innoveren. Uw medewerkers werken flexibeler en kunnen sneller inspelen op de behoeften van uw klanten. Digitalisering stelt echter ook steeds meer eisen aan uw bedrijfsnetwerk en security wordt steeds belangrijker.

Met de totaaloplossingen van UNET heeft u geen omkijken naar beheer, onderhoud en security van uw bedrijfsnetwerk. Zo kunt u zich bezig met waar het ú echt om gaat: de groei van uw onderneming.

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Netwerken, Managed Services en Security

State-of-the-art netwerk

Connectiviteit zorgt ervoor dat uw mensen, applicaties en data altijd met elkaar in verbinding staan. Het vormt dé basis van ieder bedrijfsnetwerk. Als onderdeel van de Eurofiber Group, beschikt UNET over een state-of-the-art glasvezelnetwerk dat ruim 28.000 km in de Benelux omspant. En dat netwerk groeit nog iedere dag. Daarnaast heeft UNET toegang tot alle andere nationale netwerken. Of u nu werkt vanuit 1 locatie of meerdere vestigingen wilt verbinden, UNET biedt altijd de beste oplossing voor uw situatie.

Zorgeloos beheer en onderhoud

Met de Managed Services van UNET heeft u geen omkijken meer naar beheer en onderhoud. De diensten worden door UNET gemonitord, aanpassingen op afstand doorgevoerd en software up-to-date gehouden. Zo is UNET Managed WiFi een professionele dienst die voorziet in een optimale dekking, datastromen transporteert met de juiste prioriteiten getransporteerd en hoogwaardige hardware van Ruckus zorgt overal op locatie voor de beste performance. Zo kunnen uw medewerkers optimaal functioneren.

hoogwaardige netwerkbeveiliging

Door de digitalisering wordt het steeds complexer uw bedrijfsnetwerk goed te beveiligen. UNET biedt met haar security portfolio de optimale beveiliging voor uw netwerk. Zo is de Next Generation Firewall van UNET, gebaseerd op de innovatieve security oplossing van Fortinet, opgebouwd uit hoogwaardige beveiligingselementen als Content filtering, Applicaton & user visibility, Instrusion Prevention System en Data Leak Prevention. Zo is uw gehele bedrijfsnetwerk 24x7 optimaal beveiligd middels één totaaloplossing.

" WAT PRETTIG IS AAN DE SAMENWERKING MET UNET: AFSPRAAK IS AFSPRAAK. "

Warmteservice

Stef van der Hoorn

Projectmanager IT, Warmteservice

Daarom UNET

Innovatieve Netwerk- en Security oplossingen voor ondernemend Nederland

Eén aanspreekpunt

Voor uw gehele IT-infrastructuur

Innovatief

Al 15 jaar voorop in de markt

Persoonlijk

Heldere taal van onze specialisten

ISO 27001

Conform de hoogste informatiebeveiliging

Een vrijblijvende afspraak maken?

Wilt u weten wat UNET voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag bij u langs.
Bel ons op 036-845 36 00 of mail naar info@unet.nl