EEN STABIELE EN BETROUWBARE VERBINDING VOOR
IEDEREEN OP UW BEDRIJFSLOCATIE

EFFICIËNT SAMENWERKEN

Medewerkers werken niet altijd meer op een vaste werkplek en ook bezoekers vragen om verbinding. Het nieuwe werken zorgt voor een groeiende behoefte aan connectiviteit en flexibiliteit. Ook het aantal devices op het netwerk neemt toe. UNET Managed WiFi maakt het mogelijk om altijd en overal op kantoor efficiënt samen te werken.

OVERAL OP KANTOOR

Of medewerkers nu individueel op een rustige plek willen werken, een presentatie geven in de boardroom of samenwerken met bezoekers in de kantine. Onze specialisten zorgen dat zij altijd en overal een perfecte en stabiele WiFi verbinding hebben. Zo werk je met UNET Managed WiFi overal op kantoor waar je maar wilt.

DAAROM UNET

ZORGELOOS BEHEER
& ONDERHOUD

Met UNET Managed WiFi heeft u geen omkijken naar het beheer en onderhoud van uw (draadloze) netwerk. Het netwerk wordt door UNET gemonitord, aanpassingen worden op afstand doorgevoerd, software up-to-date gehouden en eventuele problemen worden snel verholpen.

ALTIJD DE BESTE
OPLOSSING

Om uw organisatie te voorzien van het beste (draadloze) netwerk wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige hardware. Iedere situatie op een bedrijfslocatie is weer anders. Op basis van diverse bewezen cases adviseren onze specialisten u graag over de beste oplossing voor uw locatie.

PERSOONLIJKE
SERVICE

Bij UNET bent u geen klantnummer en maken we moeilijke dingen graag makkelijk. Heldere en eenvoudige taal komt u niet alleen tegen in onze producten maar ook bij onze persoonlijke servicedesk en specialisten.

ADVIES OP MAAT?

Neem telefonisch contact met op op via 036-845 45 00 of stel uw vraag via onderstaande button.

Of bel 036-845 45 00