OMDAT ELKE ONDERNEMING EN IEDER PROJECT UNIEK
IS: OPLOSSINGEN OP MAAT

MEER SNELHEID

Stel, u wilt HD bewakingscamera’s in uw winkels plaatsen waarmee u real-time kunt monitoren. Alle camera streams komen samen op een datacenter en de bandbreedte die u hiervoor nodig heeft overstijgt de 1 Gb/s. Dan kan UNET eenvoudig op veel datacenters een 10 Gb/s koppelvlak leveren binnen uw huidige oplossing.

MEER FLEXIBILITEIT

Stel, u wilt meerdere locaties verbinden via glasvezel, maar enkele locaties liggen ver buiten het UNET netwerk. En u doet zaken met verschillende leveranciers waarvoor koppelingen op netwerkniveau nodig zijn. Dankzij ons open netwerk zijn we zeer flexibel en denken we graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Of het nu om een ethernet verbinding op een datacenter gaat of een beveiligde IP verbinding die in uw VPN wordt getermineerd.

  • Open glasvezelnetwerk
  • Tijdelijke verbindingen

MEER VEILIGHEID

Stel, u signaleert dat de internetcommunicatie tussen uw bedrijfslocaties met de toegenomen veiligheidsrisico’s te kwetsbaar is. Dan kan UNET met haar volledig afgescheiden IP VPN platform, locaties overal in Nederland koppelen op basis van verschillende dragers (glasvezel, xDSL, datacenter poorten). Zo heeft UNET voor elk veiligheidsvraagstuk een oplossing.

  • VPN
  • DDos detectie
  • Dedicated private network

MEER BESCHIKBAARHEID

Stel, u maakt al jaren naar tevredenheid gebruik van een glasvezelverbinding, maar door overmacht ontstaat een storing in het glasvezeltracé met voor u een flinke en kostbare downtime tot gevolg. UNET kan u helpen het risico op downtime in de toekomst aanzienlijk te beperken door middel van redundante oplossingen op elk niveau. Wanneer er een storing is op de primaire verbinding, garandeert de back-up verbinding continuïteit.

  • Redundantie
  • 100% kwaliteitsnetwerk
  • Straalverbindingen

"ONZE EVENEMENTEN ZIJN
ALLES BEHALVE
STANDAARD. DE
OPLOSSINGEN
VAN UNET
EVENMIN."

 

Andrew Rijnbeek
IT Manager, MOJO Concerts

 

Bekijk de oplossing voor MOJO Concerts

DAAROM UNET

ERVAREN TRANSITIE- MANAGEMENT

Bij UNET begrijpen we dat elk project uniek is en daarom ook een unieke aanpak vereist. Als klant van UNET kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding. Onze ervaren specialisten nemen het volledige project van begin tot eind voor hun rekening. En u heeft één vast aanspreekpunt.

SOEPELE MIGRATIE

Veranderingen in de IT-infrastructuur zijn altijd ingrijpend voor uw organisatie. UNET heeft veel ervaring met complexe infrastructuurmigraties en zorgt ervoor dat de overgang van de oude naar de nieuwe situatie voor uw onderneming probleemloos verloopt.

VEILIG DATABEHEER

Wij doen er alles aan uw data te beschermen tegen verminderde beschikbaarheid en verlies. UNET bezit certificeringen ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging, en NEN 7510, de ISO-certificering op gebied van gezondheidszorg. Onze netwerkdiensten zijn ook gecertificeerd door Betaalvereniging Nederland.

DIRECT CONTACT

Wij kunnen u alles vertellen over zakelijk glasvezel.
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.

Of bel 036 845 45 00