CHECKLIST DIGITALISERING

Checklist digitalisering

Stap 1 van 5

20%
  • Over uw organisatie

  • Let op: kies één antwoord!

VOLDOENDE BANDBREEDTE IS
HÉT FUNDAMENT VOOR UW DIGITALISERING

FASE VAN ‘CLOUDWATERVREES’ IS VOORBIJ

Nog geen 10 jaar geleden werd de cloud als experimentele technologie gezien. Ontwikkelingen verliepen gestaag en werden een lange tijd afgeremd door connectiviteits- en beveiligingsproblemen. Inmiddels is de cloud breed geaccepteerd en geïntegreerd in ons dagelijks werkende leven. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek nemen niet alleen grote ondernemingen, maar ook steeds meer MKB-bedrijven, clouddiensten af.

WAAROM ‘OUDE’ VERBINDINGEN NIET MEER MEEKUNNEN

Dat steeds meer MKB-ers vanuit de cloud werken vertaalt zich ook terug in een toenemend verbruik van bandbreedte, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek. Waar in 2012 nog maar 36% van de bedrijven met 10 of meer medewerkers over een capaciteit van ten minste 30 Mbit/s beschikte, was dat in 2017 68%. En het aantal bedrijven met een internetsnelheid van boven de 100 Mbit/s steeg van 8% in 2012 naar 28% in 2017.

UW NETWERK IS DE BRANDSTOF VOOR ALLE PROCESSEN

De behoefte aan een sterk fundament, in de vorm van een solide netwerk, groeit. Innovatie stagneert wanneer een organisatie niet beschikt over een solide en snelle IT-infrastructuur. Daarbij speelt glasvezeltechnologie een cruciale rol. Naast voldoende snelheid van het bedrijfsnetwerk is ook hoge betrouwbaarheid nodig. Zonder de juiste connectiviteit heeft uw digitalisering geen kans van slagen.

DAAROM UNET

UNET onderscheidt zich van de grote telecomreuzen door een persoonlijke en transparante aanpak

INNOVATIEF

Al 15 jaar voorop in de markt

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Voor uw gehele IT-infrastructuur

PERSOONLIJK

Heldere taal van onze specialisten

ISO 27001

Conform de hoogste informatiebeveiliging

DIRECT CONTACT

Wij kunnen u alles vertellen over de digitalisering van uw onderneming.
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.