DATATRANSPORT IN EEN FRACTIE VAN EEN SECONDE

DEDICATED PRIVATE NETWORK

Heeft u tussen meerdere locaties een zeer hoge bandbreedte nodig? UNET biedt de mogelijkheid om voor u een eigen, fysiek gescheiden, glasvezelnetwerk te bouwen. U bent dan de enige gebruiker van zowel de verbindingen als de hardware. Dit betekent dat er geen enkele invloed van dataverkeer van andere partijen kan plaatsvinden. Bovendien kunnen de specificaties van het netwerk geheel naar uw wens worden aangepast; er is geen limiet aan VLANs, snelheden tot 10 Gb/s, u noemt het en wij bouwen het.

HIGH SPEED OP ELK NIVEAU

UNET realiseert snelheid op elk niveau waar u het nodig heeft, of dit nu op de IP laag is, op switched niveau of zelfs op de fysieke laag. Zo kunnen we binnen een maatwerkoplossing ook dark fiber leveren, oftewel onbelicht glasvezel tussen 2 locaties. U kiest zelf de toepassingen en beschikt over ongelimiteerde bandbreedte. Ideaal wanneer u volledige vrijheid wilt qua IT-inrichting en bandbreedte gebruik.

DAAROM UNET

ERVAREN TRANSITIEMANAGEMENT

Bij UNET begrijpen we dat elk project uniek is en daarom ook een unieke aanpak vereist. Als klant van UNET kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding. Onze ervaren specialisten nemen het volledige project van begin tot eind voor hun rekening. En u heeft één vast aanspreekpunt.

SOEPELE MIGRATIE

Veranderingen in de IT-infrastructuur zijn altijd ingrijpend voor uw organisatie. UNET heeft veel ervaring met complexe infrastructuur-migraties en zorgt ervoor dat de overgang van de oude naar de nieuwe situatie voor uw onderneming probleemloos verloopt.

VEILIG DATABEHEER

Wij doen er alles aan uw data te beschermen tegen verminderde beschikbaarheid en verlies. UNET bezit certificeringen ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging, en NEN 7510, de ISO-certificering op gebied van gezondheidszorg. Onze netwerkdiensten zijn ook gecertificeerd door Betaalvereniging Nederland.

EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u weten wat UNET voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag bij u langs.
Bel of mail ons voor een persoonlijk gesprek.

Of bel 036 845 45 00