WAAROM FALLBACK VAN UNET?

Automatische handover

Bedrijfscontinuïteit is belangrijk voor u, zonder u zorgen te hoeven maken over uw verbinding. In het geval van een storing op uw hoofdverbinding zorgt de Fallback-dienst van UNET voor een automatische handover. Dat betekent een internetverbinding via een andere drager. U en uw medewerkers blijven online, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen of de technische kennis in huis hoeft te hebben. Daar zorgen de specialisten van UNET voor.

ook maatwerk is mogelijk

U wilt verzekerd zijn van connectiviteit. UNET heeft veel ervaring met complexe connectiviteitsoplossingen. Hoe uniek uw project ook is, bij UNET kunt u rekenen op de persoonlijke begeleiding van onze specialisten, die het volledige traject van begin tot eind voor hun rekening nemen. Wij bieden altijd een passende oplossing op maat voor uw project.

modem-inruil voor klanten

Bent u reeds klant bij UNET en heeft u interesse in onze Fallback-dienst? Dan bieden wij u de mogelijkheid uw bestaande modem tegen een gereduceerd tarief in te ruilen voor het vereiste model van Fallback. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw accountmanager.

FALLBACK DSL
BACKUP INTERNETVERBINDING via DSL
INTERNET TOEGANG tot 100/30 Mb/s
IP-ADRES 1 vast IP-adres
OPTIE 1 IP VPN
OPTIE 2 eigen subnet
EENMALIGE AANSLUITKOSTEN vanaf € 150,-
PERIODIEK € 27,50/mnd

Daarom UNET

BLIJVEN
ONDERNEMEN

Als ondernemer wilt u risico’s uitsluiten. Met Fallback van UNET kunt u blijven ondernemen. Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw onderneming. Dat is wat we bedoelen met “Meer ruimte om te ondernemen”.

KWALITEIT DIE U
GEWEND BENT

U bent de kwaliteit gewend van het UNET-netwerk. Dan mag u dat natuurlijk ook verwachten van onze Fallback-oplossing. UNET beheert en monitort uw verbindingen om altijd optimale kwaliteit te leveren.

MEER PERSOONLIJKE
SERVICE

UNET maakt moeilijke dingen graag makkelijk. Komt u er toch niet uit, dan staan onze specialisten u graag te woord. Op een persoonlijke manier, zonder dat u een nummer bent.

WILT U MEER WETEN?

Heeft u een vraag of advies nodig? Vul het contactformulier in of bel ons op
036 845 36 00

Of bel  036-845 36 00