SLIMMER ONDERNEMEN

ZAKELIJKE TELEFONIE

Van een enkele lijn tot VoIP bellen in de cloud, UNET heeft de telefonie oplossing voor elk bedrijf. Met aantrekkelijke beltarieven en handige diensten om uw workflow te optimaliseren, zoals managed VoIP.

PINNEN OVER IP

Veilig en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand. Voorkom wachttijden bij de kassa en kies voor een snelle Pinnen over IP verbinding van UNET. Met certificering van Betaalvereniging Nederland...
Ontdek alle voordelen

CO-LOCATIE

100% Uptime en schaalbaarheid zonder dure investeringen? UNET biedt uw bedrijf state-of-the-art Co-locatie. Optimaal betrouwbaar door volledig redundante uitvoering. U kunt kiezen uit verschillende rackruimtes.
Lees meer over het UNET datacenternetwerk

VPN

Een Virtual Private Network van UNET maakt een veilige verbinding mogelijk tussen de filialen van uw bedrijf of collega’s die op verschillende locaties werken. We kunnen praktisch elke benodigde bandbreedte en...
Ontdek alle voordelen

SERVICE LEVEL AGREEMENT

UNET doet altijd een stapje meer voor haar klanten. Onze specialisten begeleiden persoonlijk elk traject van begin tot eind en staan ook daarna voor u klaar.
Ontdek alles over onze SLA'S

FALLBACK

Als ondernemer sluit u risico’s uit en wilt u altijd verzekerd zijn van de juiste connectiviteit. De Fallback-dienst van UNET is een betaalbare oplossing die ervoor zorgt dat u zorgeloos kan ondernemen, wat er ook gebeurt.
Ontdek alles over Fallback

STRAALVERBINDING

Hoogwaardige connectiviteit is onmisbaar voor vrijwel iedere organisatie. In buiten-, recreatie en/of andere dunbevolkte gebieden is er vaak geen breedbandinfrastructuur aanwezig. UNET Straalverbindingen biedt uitkomst.

Ontdek alles over straalverbinding

MANAGED WIFI

Vaste werkplekken worden steeds vaker afgewisseld met flexplekken. En het gebruik van mobiele devices neemt toe. Ook uw bezoekers hebben een groeiende behoefte aan connectiviteit. UNET Managed WiFi is hier de oplossing.
Ontdek alles over Managed WiFi

MANAGED FIREWALL

Steeds meer apparaten en bedrijfskritische applicaties worden via het internet ontsloten. Ook uw medewerkers en gasten gebruiken meer (BYO) devices en externe applicaties op uw netwerk.
Ontdek alles over Managed Firewall

SNEL ONLINE

Grote bestanden uploaden of werken in de Cloud: Zakelijk Glasvezel Internet van UNET is een voorwaarde voor iedere organisatie om te kunnen groeien. Echter, door vergunningstrajecten en ...
Ontdek alles over Snel Online

ALARM OVER IP

Alarm over IP van UNET is de meest efficiënte en voordelige beveiligingsoplossing voor uw bedrijf die voldoet aan alle normen uit de verzekeringswereld. Met beveiligingsconcept voor het geborgd en veilig doormelden van alarmberichten naar bijna alle particuliere alarmcentrales. Ondersteunt zowel beveiligingsniveau AL0 als AL1 en het hogere AL2 risico.

ANTI-DDOS

Digitalisering brengt naast o.m. snelheid en flexibiliteit ook risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld een hogere kwetsbaarheid van uw digitale systemen voor hackers. Denk hierbij aan DDoS-aanvallen. Voor u betekent een dergelijke aanval dat uw server overbelast raakt en uw netwerk daardoor traag of geheel onbeschikbaar wordt. UNET heeft een anti-DDoS dienst waarmee u beschermd bent tegen de gevolgen van deze aanvallen. De Anti-DDoS apparatuur van UNET filtert het IP-verkeer wat onder aanval ligt. Zo wordt enkel “schoon” IP-verkeer doorgestuurd.

DIRECT CONTACT

Wij kunnen u alles vertellen over het uitgebreide dienstenpakket van UNET.
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.