MEER DAN 65 DATACENTERS AANGESLOTEN

HET UNET DATACENTERNETWERK

Het UNET Datacenternetwerk verbindt meer dan 65 van de belangrijkste datacenters in Nederland met elkaar. Snel, veilig en flexibel. Dankzij een directe point-to-point verbinding van 100Mb/s of 1Gb/s bent u verzekerd van een exclusieve, stabiele en private verbinding. De infrastructuur is volledig in beheer van UNET.

CO-LOCATIE

Met Co-locatie biedt UNET u de mogelijkheid om serverapparatuur onder te brengen in het centraal gelegen eigen datacenter van UNET. U heeft de keuze uit verschillende rackruimtes.  

OVERZICHT DATACENTERS

UNET heeft alle belangrijke datacenter in Nederland gekoppeld aan haar eigen infrastructuur.
Klik hier voor een actueel overzicht van het datacenternetwerk.

DIRECTE VERBINDING

Heeft u behoefte aan een P2P verbinding naar een datacenter of een bepaalde dienstenleverancier? Of een verbinding naar een op het UNET glasvezelnetwerk aangesloten bedrijfslocatie? Welke connectiviteitsvraag u ook heeft, wij lossen het graag voor u op.

ALTIJD BESCHIKBAAR

Als zakelijke gebruiker neemt u geen risico. Het UNET Datacenternetwerk leent zich uitstekend als back-up verbinding voor uw bestaande primaire verbinding naar een datacenter. Door redundantie in te regelen met het UNET netwerk als tweede infrastructuur is beschikbaarheid gegarandeerd.

DIENSTEN

We bieden u uiteraard iedere gewenste bandbreedte, EVC configuratie en het Service Level dat aansluit bij uw bedrijfsvoering. Ook is het mogelijk om UNET diensten af te nemen op elk van de aangesloten datacenters. UNET heeft Private Peering met meerdere Internet Service Providers en is aangesloten bij de AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) en de NL-IX (Netherlands Internet Exchange).

DIRECT CONTACT

Wij kunnen u alles vertellen over ons datacenternetwerk.
Laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel ons.

Of bel 036-845 45 00