UNET: Netwerken, Managed Services & Security

Of u nu 5 of 500 medewerkers heeft, vanuit één locatie werkt of verdeeld over meerdere vestigingen: UNET heeft altijd een oplossing die bij uw situatie past.

Met standaard- en maatwerkoplossingen op het gebied van Netwerken, Managed Services & Security heeft u geen omkijken naar onderhoud en beheer.

Wilt u weten wat UNET voor u kan betekenen? Download hier de UNET-brochure of vraag vandaag nog snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!

Download hier de UNET-brochure

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Binnen 1 minuut aangevraagd.

Kies uw internetsnelheid*:


Kies uw extra's (optioneel):


Welke locatie betreft het?


Hoe kunnen wij u benaderen?Uw gegevens worden verwerkt conform het privacy beleid van UNET.

Bedankt voor uw aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"De oplossing van UNET heeft onze manier van werken totaal veranderd"

Sebastien Goguet

Sebastien Goguet

Sales manager OMVE Laboratory & Pilot Equipment

Daarom UNET

UNET onderscheidt zich van de grote telecomreuzen door een persoonlijke en transparante aanpak.

Innovatief

Al 15 jaar voorop in de markt

Één aanspreekpunt

Voor uw gehele IT-infrastructuur

Persoonlijk

Heldere taal van onze specialisten

ISO 27001

Conform de hoogste informatiebeveiliging

Over UNET

Sinds de oprichting in 2003 heeft UNET altijd voorop gelopen met innovatieve producten en diensten. Zo was UNET de eerste provider in Nederland die internet, bellen en televisie over glasvezel aanbood. Als onderdeel van de Eurofiber Group heeft UNET de beschikking over een state-of-the-art glasvezelnetwerk dat ruim 28.000 km in de Benelux omspant. Zo combineren we de pragmatiek en flexibiliteit van een MKB-bedrijf met de professionaliteit van een large enterprise.

Onze missie

UNET baseert zich op het kerninzicht dat de wereld zich op steeds meer niveaus verbindt met telkens weer nieuwe toepassingen die vragen om vernieuwende oplossingen. Hiervoor zijn betrouwbare, kwalitatieve en schaalbare netwerkverbindingen essentieel. UNET is dan ook van mening dat u als ondernemer optimaal toegang moet hebben tot alle mogelijkheden die deze netwerkverbindingen bieden, zodat uw bedrijf nu kan groeien en klaar is voor de toekomst.

"Wat prettig is aan de samenwerking met UNET: afspraak is afspraak."

Stef van der Hoorn

Stef van der Hoorn

Projectmanager ICT, Warmteservice

UNET: NETWERKEN, MANAGED SERVICES & SECURITY

De basis van uw onderneming

Connectiviteit vormt de basis van uw bedrijfsnetwerk. Uw mensen, klanten en applicaties staan zo voortdurend met elkaar in verbinding. UNET beschikt over een ruim 28.000 km state-of-the-art glasvezelnetwerk. Of u nu 50 of 500 medewerkers heeft op 1 locatie of meerdere vestigingen wilt verbinden, UNET biedt altijd een passende connectiviteitsoplossing voor uw situatie.

Efficiënt samenwerken

Met de Managed Services van UNET zoals Managed LAN, Hosted telefonie of Managed WiFi van UNET zijn uw medewerkers optimaal in staat flexibel en efficiënt te werken. UNET voert aanpassingen op afstand door en software wordt automatisch up-to-date gehouden. Zo heeft u geen omkijken meer naar beheer en onderhoud.

Veilig & zorgeloos ondernemen

Door de digitalisering wordt het steeds complexer uw bedrijfsnetwerk goed te beveiligen. De Next Generation Firewall van UNET is opgebouwd uit hoogwaardige beveiligingselementen. Hiermee is uw gehele bedrijfsnetwerk 24x7 optimaal beveiligd middels één totaaloplossing.

Benieuwd naar wat UNET voor uw organisatie kan betekenen?

Vraag vandaag nog snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Zij gingen u voor