FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als Business Controller binnen UNET ben je verantwoordelijk voor het planning & control proces van de organisatie. Je maakt onder andere de maandrapportages en zorgt voor zowel periodieke als ad hoc analyses op bijvoorbeeld omzet en kosten waardoor de organisatie beter inzicht krijgt en haar processen eventueel kan aanpassen daar waar nodig. Tevens kijk je hoe we met behulp van BI toepassingen de rapportages naar een hoger plan kunnen brengen en kunnen vastleggen in een dashboard.

Je assisteert bij het implementeren van KPI’s en bij het opstellen van de maandelijkse presentatie voor het Leadership team van Eurofiber, daarnaast ben je betrokken bij de M&A transacties en de integraties daarvan.

UNET is een organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen en jij kan daar jouw bijdrage aan leveren. Er wordt dan ook verwacht dat je, naast de bovengenoemde werkzaamheden, deelneemt aan verschillende interne projecten en dat je altijd scherp bent op procesverbeteringen en meedenkt over het verbeteren van de IT omgevingen.

De omvang van het bedrijf (circa 70 fte) en de afdeling brengen met zich mee dat je nauw bij de business betrokken bent en dat het een hele brede financiële functie betreft waarbij je ook taken op zal pakken die normaal gesproken door een Finance Controller worden gedaan.

WIJ VRAGEN

Voor deze functie zoeken we iemand met sterke affiniteit met IT. Je hebt ervaring met datawarehouses en rapportagetools en vindt het ook leuk om je hier verder in te verdiepen. Je verdiept je graag in bedrijfsprocessen om samen met het team actief te kijken naar mogelijke verbeteringen in de huidige processen. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bij voorkeur een opleiding richting Bedrijfseconomie of Accountancy.

KENNIS EN ERVARING

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het maken van managementrapportages en performance analyses;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden waardoor je een gesprekspartner bent op elk niveau en je in staat bent om voldoende draagvlak te creëren voor jouw bedrijfseconomische inzichten;
  • Ruime ervaring en affiniteit met Excel.

Deze competities zijn op jou van toepassing:

  • Samenwerken: Relaties opbouwen en samenwerken met anderen om gedeelde doelstellingen te behalen;
  • Klantgerichtheid: Sterke klantrelaties opbouwen en klantgerichte oplossingen leveren;
  • Resultaten leveren: Consequent resultaten behalen;
  • Vertrouwen: Het vertrouwen van anderen winnen door eerlijkheid, integriteit en authenticiteit.

WIJ BIEDEN

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken. Daarbinnen kunnen ze hun zelfstartend vermogen optimaal inzetten. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug. Daarom bieden naast het salaris een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. En heb je bij ons de mogelijkheid om flexibel te werken en/of thuis te werken. Voor deze functie is het noodzakelijk dat je minimaal 32 uur beschikbaar bent.

OVER UNET

UNET is een organisatie met grote ambities. We zijn in staat om snel en flexibel in te spelen op alle ontwikkelingen in de markt. En met succes want we groeien! Bij UNET vinden we niets leuker dan moeilijke dingen makkelijk maken… en de connectiviteitsoplossingen bedenken die onze klanten de ruimte geven om te groeien. Daarvoor doen we graag een stap extra. Ook jij zelf krijgt bij UNET alle ruimte om te groeien. In een uitdagende, stimulerende en informele sfeer. Met een gezonde balans tussen werk en ontspanning. Als onderdeel van de Eurofiber groep combineren we pragmatiek en flexibiliteit van een MKB-bedrijf met de professionaliteit van een large enterprise.

DIRECT SOLLICITEREN?

Ben jij de nieuwe Business Controller waar wij naar op zoek zijn?
Stuur een email naar sollicitatie@unet.nl of bel ons op telefoonnummer
036 845 45 00.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.