WAAROM GLASVEZEL?

 

Door Jet Nederveen - Marketing Manager UNET

Werken met applicaties in de cloud, big data en internet of things: technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie. De digitalisering maakt het mogelijk dat er steeds efficiënter informatie gedeeld kan worden. Dit betekent een stevige toename in bandbreedteverbruik.

Lees meer

5 BELANGRIJKE AANDACHTSPUNTEN VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN CLOUD STRATEGIE

De tijd van "cloudwatervrees" is voorbij

Steeds meer ondernemers kiezen voor de cloud als vervanging voor hun traditionele IT-diensten. Het is vandaag de dag niet meer de vraag óf u de cloud zal adopteren, maar wanneer. Maar wat komt er kijken bij het adopteren van de cloud? Welke veranderingen brengt dit voor uw organisatie mee én wat levert het u op? Download hier de whitepaper met de 5 belangrijkste aandachtspunten bij het opstellen van een cloud strategie voor uw organisatie.

SECURITY: WAT IS DE ZWAKSTE SCHAKEL?

Door Theo de Vries, (voormalig) Algemeen Directeur

In een wereld waarin data een primaire levensbehoefte is geworden, zowel privé als zakelijk, is security een essentieel topic geworden. Bedrijven zoals UNET, die iedere dag cruciale data transporteren moeten dus aan hoge standaarden voldoen.

Lees meer

 

GROEIT UW BEDRIJF OOK HARDER DAN UW INTERNETSNELHEID?

Door Theo de Vries, (voormalig) Algemeen Directeur

Het investeringsklimaat in Nederland is goed. Bijna iedere ondernemer in Nederland zal merken dat orderportefeuilles groeien, dat klanten meer bestellen en dat we weer echt in groei geloven. Het zorgt er ook voor dat de werkdruk bij veel bedrijven toeneemt.

Lees meer

ALLES VOOR DE GLIMLACH VAN EEN KIND

 

Tijdens de heetste dag van het jaar heeft UNET een cheque van ruim €4000 mogen overhandigen aan Kindervakantieland Almere. Het bedrag is bijeengebracht door alle medewerkers van UNET door middel van een veiling van kantoorapparatuur die aan vernieuwing toe was.

 

BENIEUWD WELKE EFFECTIEVE OPLOSSING UNET
VOOR UW ONDERNEMING KAN BEDENKEN?

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek of laat uw gegevens achter op het contactformulier.