DSL, COAX OF GLASVEZEL?

Grote telecomreuzen zoals Ziggo bieden zakelijke internetoplossingen over koper (DSL) of kabel (Coax), al voor een paar tientjes per maand. Dat lijkt misschien aantrekkelijk, echter de maximaal haalbare snelheden zijn beperkt en niet symmetrisch. Dit betekent dat de uploadsnelheid vele malen lager is dan de downloadsnelheid. De beperking in bandbreedte van dergelijke traditionele netwerken kunnen de huidige ontwikkelingen nauwelijks meer bijbenen en zijn dus verre van toekomstbestendig. 

HOGE SNELHEDEN & SCHAALBAAR

Glasvezeltechnologie speelt een steeds grotere rol in de zakelijke markt. Glasvezel is het fundament voor een veilige digitale infrastructuur, die informatie en applicaties optimaal toegankelijk maakt. De hoge symmetrische snelheden en de schaalbaarheid maken glasvezel tot dé connectiviteitsoplossing van nu en in de toekomst.

GLASVEZEL VS. DSL/COAX

WAAROM UNET?

UNET is al ruim 15 jaar leverancier van hoogwaardige, zakelijke netwerkoplossingen op basis van glasvezeltechnologie. De specialisten van UNET kennen de uitdagingen waar u als ondernemer voor staat als geen ander.

UNET onderscheidt zich van de grote telecomreuzen door een persoonlijke en transparante benadering. We spreken in eenvoudige taal en implementeren, beheren en onderhouden uw netwerk volledig.

31K GLASVEZEL

Als onderdeel van de Eurofiber Group, beschikt UNET over een landelijk dekkend glasvezelnetwerk van ruim 31.000 km., het 2e grootste glasvezelnetwerk in Nederland na KPN. Zo combineert UNET de pragmatiek en flexibiliteit van een MKB-er met de professionaliteit van een large enterprise. Klanten waarderen ons netwerk met een 8,5!

√   EEN STATE-OF-THE-ART GLASVEZELNETWERK WAAR U OP KUNT VERTROUWEN!

√   OPTIMALE VEILIGHEID EN BESCHIKBAARHEID (MIN. 99,9%)

√   ISO 27001; CONFORM DE HOOGSTE NORM INFORMATIEBEVEILIGING

√   PERSOONLIJKE BEGELEIDING VAN A TOT Z VAN ERVAREN SPECIALISTEN

√   DIRECT CONTACT MET DE 24/7 SERVICEDESK

Zij gingen u voor

[slide-anything id="5164"]